"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Saturday, January 11, 2014

Bila ayah tanya Farah "Ada tak ubat joint health lagi?"

AlhamdulilLah... rezeki Jumaat.
Ayah datang rumah bawa Pisang Nangka which is my favourite buat pisang goreng petang-petang dengan air Teh O'... Pisang ni ayah tanam tepi rumahnya di Seremban. Belum masak lagi. Sebelum balik ayah pesan tunggu lembut sikit isinya baru goreng. Jangan lembik sangat nanti tak sedap. Sebelum ayah balik, sempat Farah passed Advanced Joint Health Tablet (AJHT) untuk ayah. :)

Pisang Nangka pemberian Ayah


Advanced Joint Health Tablet

Nak jadikan cerita, 2 hari lepas ayah ada sms tanya ada ubat Shaklee tak?  Maksud ayah Advanced Joint Health Tablet (AJHT) produk Shaklee. Ayah ada pesan nak supplement tu since last month. Tapi out of stock pula. Lama juga ayah tunggu. 

Ayah pernah ambil AJHT sebelum ni sebab pernah sakit-sakit belakang dan sendi akibat kerap bawa baldi air untuk jirus pokok di kebun. Selepas ambil AJHT, sakit-sakit belakang pun berkurang dan lama-lama hilang.  Bila dah sihat, bukan main lagi...siap ajak cucu  (Alya, anak sulung Farah) berkebun sekali. Sukalah Alya.... dapat main kat kebun! Bukan menolong pun... Hmmm..

Ayah 

Ayah & Alya di kebun

Bila ayah tanya Farah "Ada tak joint health lagi?", fahamlah Farah.. sakit belakang ayah datang balik. AJHT yang ada dulu pun dah habis. AlhamdulilLah semalam ayah dah dapat AJHT, Farah jadi lega dapat bantu ayah.

Doakan ayah sentiasa sihat dan cergas yer... 
Moga emak dan ayah dapat tunaikan tanggungjawab harian dan beribadah dengan sempurna dengan kesihatan yang baik.

Rasa happy join Shaklee, dapat bantu insan tersayang... Thank you ALLAH swt!


JIKA BERMINAT UNTUK DAPATKAN PRODUK SHAKLEE, BOLEH PM FARAH SEPERTI DETAIL DIBAWAH INI:Jika ingin dapatkan produk SHAKLEE dengan harga ahli ataupun ingin COD area AMPANG, PANDAN, KERAMAT dan WANGSAMAJU, sila hubungi Farah untuk temujanji. Jika anda berada di luar kawasan ini, anda masih boleh dapatkan supplements/vitamin hebat ini. Farah akan pos ke alamat anda ke seluruh Malaysia. :) No comments: